Ontdek jouw ‘super powers’

Vind jij psychologie interessant? Schrijf je dan nu in voor kennistraining om jouw persoonlijke voorkeuren eens onder de loep te nemen. We gaan in kaart brengen wat de krachten zijn van jouw persoonlijke voorkeuren. Je leert over de manier waarop jij communiceert en wat dit met andere doet. Ook krijg je aan de hand van deze training nieuwe input over waar jij op kunt letten om jezelf in balans te houden. Dit kan inzicht bieden in jouw ervaringen over drukte op het werk of thuis.

De kracht van Kim ligt in het analyseren van mensen en aan de hand van deze training, biedt zij jou een stevig kader om jezelf beter te gaan leren kennen en je groeikansen te gaan ontdekken. Wat zijn jouw sterke punten nu eigenlijk? Fijn om te weten voor jezelf en ook nog eens handig voor een sollicitatiebrief, jouw one-minute-pitch of LinkedIn profiel.

De training begint met het invullen van een vragenlijst die bedoeld is als eerste stap om jouw persoonlijke voorkeuren in kaart te brengen. Deze vragenlijst kun je op jouw gemak thuis via internet invullen.

In de tweede stap gaan we tijdens een gesprek in kaart brengen welk persoonlijkheidstype het beste bij jou past (75min). Aan de hand van dit gesprek schrijft Kim een persoonlijke rapportage voor jou en begint je ontdekking. De rapportage kun je je hele verdere leven gebruiken als naslagwerk.

Na een maand is er voor jou de mogelijkheid tot een telefonisch gesprek (30min) om jouw opgedane ervaringen te bespreken.

Prijs: €175,- p.p. Op afspraak - bellen of mailen met trainingsmaatje of Kim (info@trainingsmaatje.nl of info@maximental.nl)