Winkel

Bij trainingsmaatje hebben we ook een winkel. Deze winkel heeft een bijzonder doel: Kwaliteit producten voor de duursporter! De wielrenner of schaatser kan diverse producten kopen die nodig zijn om de sport te beoefenen vanuit onze eigen ervaring. Producten die je moet zien, moet voelen of wil ervaren! Wij geven je graag vrijblijvend advies en in onze demoruimte kan je producten uitproberen!

Praktische middelen zoals fietspompen en tools, maar ook trainingsmiddelen zoals hartslag- en powermeters verkopen we. Het is een selectief assortiment aangepast op de behoeften van de duursporters (wielrenners, schaatsers en skeeleraars). Kijk ook in onze onlineshop (bevat niet alle producten)

In de winkel krijg je gericht advies ten behoeve van jouw wensen en als we het niet hebben of kunnen bestellen, dan hopen we je te kunnen verwijzen naar een andere kwalitatieve winkel. Bij ons kan je ook producten uitproberen, zoals indoor trainers van Tacx Wahoo en CycleOps en hartsalgmeters en fietscomputers van Polar, Garmin en Wahoo. Je kunt zelfs testzadels een week meenemen om proef te zitten de komende fietsritten.

Merken in de winkel: Train2Win, EVO, Craft, Polar, Gramin, Spiuk, SKS, Trivio, Tacx, NorthWave, Pirelli, AGU, CycleOps, Wahoo en nog meer merken.